KAMERS - ROOMS - CHAMBRES

LES HORTENSIAS

Bekkevoort

BEKKEVOORT

LES HORTENSIAS

Kamerverhuur 24/24

Les Hortensias in Bekkevoort biedt u een exclusieve 24-uurs kamer verhuur service met absolute discretie. Wij begrijpen dat er momenten zijn waarop u behoefte heeft aan een privéruimte, ver weg van nieuwsgierige blikken, zonder enige zorgen over uw privacy. Onze toewijding aan volledige vertrouwelijkheid en onze stijlvolle, goed uitgeruste kamers maken Les Hortensias de perfecte keuze voor uw behoeften, of het nu gaat om een romantisch uitje, een paar uur ontspanning, of elke andere speciale gelegenheid. Ontdek het comfort en de luxe van onze accommodatie, altijd beschikbaar om aan uw wensen te voldoen, zowel overdag als ’s nachts. Welkom bij Les Hortensias, waar uw privacy en comfort onze hoogste prioriteit zijn.

Home 2
img-0458

Les Hortensias Bekkevoort

ONZE KAMERS

Reservaties

+32 494 94 01 95

info@leshortensias.be

 
Reservaties:
 
Iedereen is 24/7 welkom en kan steeds de beschikbare sleutels nemen uit onze automaten.
 
Indien U graag zeker wil zijn dat de door u gekozen kamer beschikbaar is, is het best dat u een kamer reserveert minstens 24u voor uw aankomst zodat wij de sleutel tijdig uit de automaat kunnen halen.
 
U kunt een kamer vooraf reserveren door een mailtje te sturen naar info@leshortensias.be of een sms/what’s app bericht naar +32 494 94 01 95 om te zien of de door u gekozen kamer en datum/uur nog beschikbaar zijn.
 
U kunt dan het overeenstemmende bedrag, zijnde de prijs van de gekozen kamer en de eventuele extra uren of overnachting vooraf betalen via overschrijving op BE09 7340 1620 3857. 
 
Van zodra uw betaling binnen is zullen wij dan de sleutel uit de automaat nemen en voor u klaar houden op de kamer.
 
Bij uw aankomst kunt u gewoon even bellen op +32 494 94 01 95 en wij laten u van op afstand binnen op uw kamer.
×